Pojedina naselja sutra ostaju BEZ STRUJE! - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra.

-Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima Velikom polju, Resniku ,Milatovcu, Novom Milanovcu,delu Cvetojevca i Ilićeva.

-Zbog rekonstrukcije mreže i seče rastinja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u Baljkovcu, Ljubičevcu kod Stragara i ul.Batalakinoj u Petrovcu. 

-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u Gustava Krkleca,Rječkoj, Nedeljka Čabrinovića, Valjevskog odreda, Borivoja Aranđelovića i deo 9.maja ( neparna strana,) u Beloševcu. 

-Zbog remonta trafostanice u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u Žirovnici, Badnjevcu, Kormanu, Botunju, Komaricama, Resniku, Cvetojevcu, Novom Milanovcu, Nikšiću, Prnjavoru i Donjoj i Gornjoj mali u Batočini. 

-Zbog remonta trafostanice KG0018 Lapovo u vremenu od 07.30 do 09.00 i od 14.00 do 15.00 sati doći će do kratkotrajnih prekida u isporuci el. energije potrošačima u Lapovu a vremenu od 10.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu ul. Karađorđeve, Nikole Tesle i Patrijarha Dimitrija.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu