Dnevni horoskop za nedelju 13.avgust - iKragujevac


Vesti

Dnevni horoskop za nedelju 13.avgust

Ovan
POSAO: Imate potrebu da budete veoma aktivni na ovom polju iako je vikend počeo. Jednostavno, imate utisak da biste mogli da ostvarite dosta korisnih stvari. LJUBAV: Očekuju vas vrlo lepa emotivna dešavanja! Veoma ste uzbuđeni zbog susreta s posebnom osobom koja vam se dopada. Pred vama je povoljan dan za novu vezu. ZDRAVLJE: Glavobolja je moguća u jutarnjim časovima, ali kako dan odmiče sve vam je bolje.

Bik
POSAO: Saradnja sa osobom iz dalekog inostranstva će vam se pošteno isplatiti. Očekuje vas pozitivan period. Možete da se nadate ostvarenju velikih planova. LJUBAV: Najbolje se osećate kad ste nasamo s voljenom osobom. Vaša intima je vaš mali hram u kojem se lečite. Jednostavno, prija vam njena energija i prisustvo. ZDRAVLJE: Višak energije je naglašen. Preporuka je da počnete da se bavite nekim sportom.

Blizanci
POSAO: Imate dosta slobodnog vremena pred sobom. Povoljan je dan za druženje s kolegama, jer ionako nemate previše posla. Moguće je da ćete čuti neke zanimljive tračeve. LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom rođenom u znaku Ovna. Vas dvoje ste dobar spoj. Dinamičan odnos koji gradite prija i vama i njoj. Uživate! ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme na ovom polju. Pred vama je dobar dan!

Rak
POSAO: Očekuju vas pozitivne poslovne promene. Možete se nadate unapređenju i boljoj poslovnoj poziciji! U svakom slučaju, bićete veoma ponosni na sebe! LJUBAV: Javno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada. Želite da svi znaju koliko vam je stalo do nje. Vrlo vam je važno da je vaša porodica prihvati. ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da imate tegobe. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i odlično izgledate!

Lav
POSAO: Možete da se nadati da ćete uspeti da rešite situaciju na sudu. Imaćete sreće. Moguća je i pomoć iz inostranstva. Pred vama je vrlo dobar dan. LJUBAV: Veoma ste strastveni, emotivni i aktivni ste na polju ljubavi. Lako ćete osvojiti osobu koja vam se dopada. Ne bi trebalo da imate nikakve nesigurnosti i dileme. ZDRAVLJE: Kolena mogu biti osetljiva, ali ozbiljnijih tegoba ne bi trebalo da bude.

Devica
POSAO: Očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza, koje ćete moći sasvim uspešno da izvršite. Maksimalno ste posvećeni svojoj karijeri i želite da ostvarite sve svoje ambicije. LJUBAV: Svakodnevica s voljenom osobom je ispunjena ljubavlju i zanimljivim dešavanjima, srećni ste. Nemate nikakve potrebe za promenama na ovom planu jer ste zadovoljni. ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Imate sasvim dovoljno energije u sebi i nosite širok osmeh!

Vaga
POSAO: Poslovni partner vam je dokazao svoje sposobnosti i sada mu konačno potpuno verujete. U narednom periodu vas očekuje neki nov i važan projekat. LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za emotivno polje. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i želi da bude što više s vama. Pokažite joj da imate iste želje. ZDRAVLJE: Hronični problemi su naglašeni, pa budite malo pažljiviji nego inače.

Škorpija
POSAO: Možete da očekujete neke lepe vesti vezane za vaše polje finansija. Pred vama je veoma povoljan period. Možete da se nadate generalnom poboljšanju na ovom planu. LJUBAV: Očekuje vas vrlo lep dan, koji ćete provesti strastveno s voljenom osobom. Privrženi ste jedno drugome i planirate zajedničku budućnost i brak. ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema. Pred vama je dan u kojem ćete pucati od energije!

Strelac
POSAO: Faktor sreće će vas poslužiti, možete da računate na to! Danas je dan za dobitak i poboljšanje situacije! Možete da se nadate lepim dešavanjima! LJUBAV: Očekuje vas važno novo poznanstvo sa osobom koja će biti veoma zaljubljena u vas. Malo-pomalo, kako budete dobijali sve više pažnje s njene strane, zbližićete se... ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost. Važno je da se bavite sportom.

Jarac
POSAO: Polje privatnog posla vam je dobro postavljeno, pa ćete na ovom planu ostvariti značajan uspeh. Možete da očekujete pomoć člana porodice. LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i spremni na to da voljenoj osobi ponudite brak i zajednički život. Možete da očekujete da će ona pristati na sve, samo da bude pored vas! ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Povoljan je period za dijetu.

Vodolija
POSAO: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na poslovnom putovanju. Ostvarićete neki manji uspeh. U svakom slučaju, kući se nećete vratiti praznih ruku! LJUBAV: Flertujete i uživate u pažnji. Ako vam se dopada osoba rođena u vatrenom znaku, očekuje vas vrlo lep period! Vaša komunikacija postaje sve bolja i srećni ste zbog toga. ZDRAVLJE: Puni ste energije! Prija vam rekreacija u prirodi, kao i svaki oblik fizičke aktivnosti.

Ribe
POSAO: Konačno vam se isplatio trud koji ste ulagali u posao. Sada možete malo da predahnete i da častite sebe - da proslavite uspeh! Vreme je za odmor i opuštanje. LJUBAV: Nemate probleme na ovom planu. Iako ste već dugo u vezi, strast i ljubav se nisu ugasile. Vaš partner vam je privržen i zajedno možete imati lepu budućnost. ZDRAVLJE: Vrat vam je osetljiv, pa povedite računa o tome. Prijala bi vam masaža. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu