POSTALA VELIKA ZVEZDA, PA NESTALA: Šta se desilo sa Milicom Majstorović? - iKragujevac


Vesti

Milica Majstorović bila je pokusni kunić rijaliti programa "Operacija tirjumf". Sa 20 godina za samo dva meseca uspela je da se uvuče u svaki dom u Srbiji koji je pratio njen muzički razvoj. Majstorovićeva je klasičan primer kako slava ume da vine u nebesa, a potom otrese o zemlju i razvlači po blatu dug vremenski period.

Milica Majstorović bila je deo rijaliti programa "Operacija trijumf" koja je bila svojevrsni muzički kamp koji se pratio 24/7. Svakodnevno smo mogli da gledamo mlade ljude koji se spremaju za nastupe, njihove međusobne sukobe i sujetne muzičke okršaje - ko bolje peva i zašto, i njihov razvoj ili samouništenje pred kamerama.

Kragujevčanka nije bila pevački najtalentovanija, ali imala je energiju, držanje i scenski pokret koji je jako podsećao na velike evropske zvezde. Svi su bili svesni njenog vokalnog deficita u vidu tankog glasa, ali harizma je uspela da nadomesti manjak vokalnog raspona. Ispala je u drugoj polovini takmičenja, ali domaći kompozitori i produkcija rijaliti programa su se nameračili da od nje naprave zvezdu.

U startu je imala sreće da već sa prvom pesmom "Savršen par" omađija tinejdžere širom Srbije. Miljenici publike bio je obećan album, turneje i šta sve ne, što se, naravno, nije dogodilo.

Milica se zajedno sa Danijelom Pavlovićem 2009. godine okušala na domaćem izboru za pesmu Evrovzije sa numerom "H8ER" koja nije najsrećnije prošla kod žirija, ali ni kod publike.

Posle nastupa na Beoviziji karijera je krenula nizbrdo. Majstorović je pokušala sama da finasira album i pominjala saradnju sa kompozitorom Aleksandrom Kopcem koja se nikad nije realizovala. Onda je upala u klasični medijski vrtlog o njenim emotivnim krahovima i učešću u treš medijskim formatima.

Miličino stanje je postalo zabrinjavajuće nakon statusa na društvenoj mreži pre šest godina kad je napisala: "Odoh, a gde? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja".

Pevačica je pokušala sebi da oduzme život kombinacijom lekova za smirenje i alkohola. U jednoj hrvatskoj emisiji je izjavila da su je "mediji pojeli" i da im je "pružila previše zadovoljstva". Ovo je bio stresan period kad je Milica Majstorović imala problem sa opadanjem kose zbog stresa.

Iako se njen muzički san nije ostvario, istovremeno je došlo otrežnjenje da život usmeri na drugu umetničku stranu.

Uz pomoć roditelja posvetila se studiranju, tačnije upisala je FDU. Ovo se pokazalo kao najbolje rešenje za Milicu koja je postala glumica. Samopouzdanje da se bavi glumom ulio joj je reditelj Kokan Mladenović. Od 2012. godine potpuno se povukla iz medija. Glumačka karijera se pokazala kao pravi izbor jer je prvu ulogu dobila u predstavi koja je rađena po filmu "Dogvil".

Milica je i dalje deo ove predstave koja se trenutno izvodi na Dorćol placu. Veoma je cenjena i hvaljena u glumačkim vodama. Više nije prisutna u medijima kao ranije jer je svesna koliko ju je stalna prisutnost u novinama i na televiziji koštala.

Čitava priča Milice Majstorović podseća na onu sa Britni Spirs i nervnim slomom pred očima javnosti, s tim što je Milica shvatila da se od magle zvane slava ne živi, već životari i da je njeno kreativno biće više stvoreno za neke druge stvari.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu