DETALJI NAPADA: Manijak iz Kragujevca je "naš" Amerikanac - iKragujevac


Vesti

Nakon što su mediji juče preneli da je u Kragujevcu uhapšen Amerikanac A.G. (52) koji je seksualno zlostavljao dve mlade žene, ispostavilo se da je u pitanju Šumadinac sa američkim državljanstvom. 

 

Njegov napad na dve žene prekjuče, u po bela dana, je neverovatan – prvo je u prodavnici devojci na prepad spustio helanke, pa se bacio na nju, a onda je bežeći, na ulici zgrabio drugu gevojku za grudi!

Prvi napad odigrao se u kragujevačkoj prodavnici. Prema nezvaničnim informacijama, A.G. je ušao u trgovinu u vreme kada je unutra bila prodavačica i mlađa žena, mušterija.

– Mušterija je napadaču bila okrenuta leđima. Prvo se zagledao u nju. Iznenada joj je prišao s leđa i naglo joj skinuo helanke, a delimično i donji veš. Bacio je na pod, svukao pantalone i pokušao da je napastvuje. Prodavačica je jedva uspela da se pribere i počne da doziva pomoć. Napadač je skočio, navukao pantalone i pobegao napolje.

– Samo koji minut kasnije, na ulici 100 metara dalje od prodavnice, video je ženu čije su mu se grudi dopale, prišao joj i počeo da je hvata za dojke na očigled prolaznika. Žena je vrištala iz sveg glasa, a spasili su je baš prolaznici koji su nasrnuli na A.G. Uplašen od razbesnele rulje, on je pobegao – kaže izvor Telegrafa upoznat sa događajem.

Ni tu se A.G. nije zaustavio. Nakon dva napada, očevici su brzo alarmirali policiju i dali im detaljni opis napasnika. Policijska patrola mu je ušla u trag i pronašla ga u prigradskom naselju Korićani.
Tu za policajce počinje težak posao, jer je A.G. vrlo krupan i jak, pa je nekoliko policajaca pokušavalo da ga savlada. On se branio i napadao, pa je lakše povredio dva predstavnika organa reda.

Nakon što je savladan, Šumadincu rodom iz okoline Kragujevca određena je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.

On je uz krivičnu prijavu sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu.

Policija ga tereti da je izvršio dva krivična dela nedozvoljene polne radnje i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

(Telegraf, M.R.)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu