Vučić: "Auto-put od Kragujevca do Batočine biće završen do juna naredne godine! Evo Zorana već počinje da viče na mene..." - iKragujevac


Vesti

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će ceo autoput od Kragujevca do Batočine biti završen u junu sledeće godine.

On je odgovarajući n apitanja novinara u Kragujevcu kazao da će sve osim pet kilometara kroz Batočinu, svih 19 kilometara, biti završeno do kraja ove godine, a taj poslednji deo do juna 2018.

“Evo vidim već Zorana počinje da viče na mene da je to pitanje za Vericu Kalanović, pošto nam nisu ostavili nikakve projekte, a mi moramo sve da radimo u skladu sa zakonom”, kazao je Vučić odgovarajući na pitanje kada će biti završena ta deonica.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je ranije danas da je autoput Kragujevac - Batočina jako važna deonica od 24 kilometra koja je počela da se gradi još 2009. godine i da je strašno što već davno nije bila izgrađena.

Autoput Kragujevac-Batočina gradi se duže od decenije, a u avgustu prošle godine putštena je deonica od šest kilometara. Ta deonica nije klasičan autoput jer nema zaustavnu traku i maksimalna brzina kretanja je 100 kilometara na sat. 

(b92)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu