Mnoge ulice sutra bez električne energije! - iKragujevac


Vesti

Sutra bez električne energije: 

- Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 09 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u ul. Sarajlinoj i Katarine Bogdanović.
- Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u intervalu od 08 do 15 sati doći će do jednočasovnih prekida u isporuci električne energije potrošačima u Petrovcu-Vikend naselje, Šljivovcu-gornji kraj, Opornici-Majinić, Poskuricama kod doma, Maloj Vrbici, Rogojevcu, Ramaći-Paštrma i Masloševu kod škole.
- Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul.Kneza Mihaila kod škole Moma Stanojlović u Palilulama, ul.Mišarskoj i deo Bulevara Kraljice Marije, Deligradskoj, Srpskih Dobrovoljaca, Skerlićevoj i deo Daničićeve, ul Vojvode Putnika, deo Potporučnika Govedarice, Janka Veselinovića, Milovana Gušića, Mihaila Iveše i Milovana Glišića.
- Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 09 do 13 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije u Korićanima-gornji kraj i Čumiću-zaseok Panjevac.
- Zbog remonta trafostanice u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Dobrača-Poljane. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu