OBAVEŠTENJE: Evo koje ulice sutra ostaju bez struje - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sredu 17. maj: 

-Zbog remonta trafostanice u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije u naselju Drača, Prekopeča, Resnik, Novi Milanovac, Cvetojevac i Petrovac – vikend naselje.

-Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona i seče rastinja u vremenu od 09.00 do 14.30 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije u ul. Kapetana Lukića, Gradimira Mladenovića, Šimuna Filipovića, Koruškoj, Marka Zagorca, Milana Raketića, Miladina Petrovića i delu Ilindenske.

-Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u vremenu od 08.00 do 10.30 sati doći će do prekida u isporuci el.energije potrošačima u naselju Lapovo V rejon, u vremenu od 11.00 do 13.00 sati doći će do jednosatnih prekida u isporuci el.energije u naselju Lapovo III i IV rejon, a u vremenu od 13.30 do 14.30 u naselju Lapovo I rejon.

-Zbog puštanja u rad novog niskonaponskog izvoda u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije u ul.Vojvode Antonija Pljakića, Rašida Hadžimešića, Petra Hansona i okolnim ulicama.

-Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Kneza Mihaila kod škole Moma Stanojlović u Palilulama, ul.Mišarskoj i deo Bulevara Kraljice Marije, Deligradskoj, Srpskih Dobrovoljaca ,Skerlićevoj i deo Daničićeve, ul Vojvode Putnika,deo Potporučnika Govedarice , Janka Veselinovića, Milovana Gušića, Mihaila Iveše i Milovana Glišića.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu