Vesti

Kada je reč o kupovini seksualnih igračaka, Kragujevčani su često daleko sramežljiviji u odnosu na Kragujevčanke. Uprkos činjenici da seksualnost nije tabu u meri u kojoj je to bio nekada, muškarci neretko izbegavaju odlazak u seks šopove, ili pak, kupuju seks igračke pod izgovorom "da je za poklon". 

Kragujevčani često svrate da razgledaju po sex shopu, pitaju što ih zanima o tome kako se određeno seksualno pomagalo koristi i kakva su iskustva drugih kupaca. Najviše predrasuda imali su po pitanju cena, te su i najčešće reakcije onih koji prvi put posete sex shop u stilu "pa ovo oupšte nije tako skupo kako smo mislili". Najčešće se kupuju vibratori, erotska ulja i seksi veš, ali u radnji nema stvari koja nekoga neće zainteresovati, svako može da pronađe nešto zanimljivo za sebe.

Zanimalo nas je koliko muškarci u našem gradu odlaze u seks šopove i šta najviše kupuju, pa smo sproveli malo istraživanje koje za rezultat ima neočekivano otkriće. Naime, glavna razlika između Kragujevčana i Kragujevčanki je u tome što su muškarci daleko indirektniji, pa čak i sramežljivi u odnosu na žene.

Muškarci najčešće kupuju stimulatore za potenciju i lubrikante, a jedan od najprodavanijih proizvoda su vakuum pumpe koje služe za ojačavanje polnog mišića i dobijanje jače erekcije.

Kada kupuju veš svojim lepšim polovinama, muškarci uvek biraju one vulgarnije modele koji otkrivaju previše i čine seksualne fantazije još vrelijim. Po tom pitanju su, takođe, drugačiji od žena, muškarci su spremni da potroše daleko manje novca u odnosu na žene.

Pored toga što muška kupovina u seks šopovima često podseća na skidanje flastera, mnogi muškarci dođu unapred pripremljeni i tačno znaju šta će kupiti, a stvari koje kupuju su više namenjene njihovim izabranicama, nego njima samima.

Muškarci najčešće kupuju seks igračke pod izgovorom "da je za poklon".

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac

×