Vesti

Sa Aerodroma „Morava“ u Lađevcima kod Kraljeva poletaće avioni lou kost kompanija, plan je novosnovanog preduzeća „Aerodromi Srbije“.

Iako još nije poznato kojim intenzitetom će se odvijati avio-saobraćaj, u početku bi sigurne linije bile do Ciriha, Beča ili Minhena, a tokom leta bile bi uvedene i linije za Atinu, Solun, Istanbul i Tivat. Koja od lou kost kompanija će poletati i sletati na aerodrom „Morava“ u Lađevcima, nove su teme koje interesuju stanovnike centralne i zapadne Srbije, jer bi oni upravo u najvećem broju i bili putnici koji bi sa ovog aerodroma poletali.

Da li će to možda biti „Wizz air“, ili „Easy jet“, koji trenutno lete sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ ili možda „Ryan air“, koji bi mogao da se pojavi? Ono što je zajedničko za sve njih je da su avionske karte za destinacije u Evropi skoro približne i da za 20 do 30 evra možete sa osnovnim prtljagom otputovati u bilo koji grad u Evropi.

Jedan od boljih primera jeftinih letova je „Ryan air“. Recimo, let njihovom kompanijom iz Podgorice do Londona, sa rezervacijom mesec dana unapred, standardnom klasom, košta 20 evra.

- Ako se uporede lou kost i avio kompanije, cene karata se dosta razlikuju. Recimo, povratna karta „Er Srbijom“ na relaciji Beograd – Pariz košta 30.500, dok je „Wizz air“ 11.300 dinara plus oko 2.400 dinara po pravcu ako imate prtljag do 23 kliograma - kaže za „Blic“, Jelena Ilić iz „Aerotravela“. N. Božović

 

Izvor:Blic
 

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac

Komentari   

+1 # Rodney Marinkovic 04-07-2017 04:15
Jedva cekam dogradnju Kraljevackog aerodroma Morava. Ali dok ne bude preuzet Beogradsi aerodrom Nikola Tesla, vlada nece dati zeleno svetlo za otvaranje PSAM - PRVOG SUMADIJSKOG AERODROMA MORAVA.
Ostaje nada da nece se cekati duze od pet godina. Vise od pet godina je vec proslo. Deset godina zaklopljenog terminala na Moravi uslo bi u anale neuspesnih projekata u svetu. Do toga verujem nece doci.
Rodney Marinkovic
Kings Park NSW.
Sydney AUSTRALIA
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+1 # Petar 11-06-2017 13:47
Nema od ovoga nista sigurno jos koju godinu. Gde ima povratna karta do pariza sa Wizz-om za 100eur odmah cu da je rezervisem.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
0 # Snezana Kostic 20-04-2017 20:15
Super bar nama u Sumadiji
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

×