UZNEMIREN CEO KRAGUJEVAC: Pogledajte zašto! - iKragujevac


Vesti

Poznati trener karatea M.Č. (57) iz Kragujevca je, navodno, skidao i pipkao devojčicu (16) koja trenira u klubu u kojem on radi.

To se, prema rečima maloletnice, dogodilo odmah nakon treninga. Roditelji kažu da je kući došla uplakana, a oni su odmah sve prijavili policiji.

Poznati karate majstor odmah je priveden u policiju u kojoj je negirao da je počinio ovaj zločin pedofilije. Detaljno je izneo odbranu pravdajući se “da nikad ne bi pipkao devojčicu koja, kako kaže, ćerka može da mu bude“. Negirao je sve što su roditelji napisali u prijavi – kaže izvor za Alo.

Roditelji su naveli da je devojčica pretrpela ogroman stres, a u policiji navode da će biti ispitana do detalja u narednih nekoliko dana.

Inače, M.Č. već godinama drži poznatu školu karatea u kojoj je glavni trener. Njegove kolege ne veruju da se sve što maloletnica priča zaista dogodilo. Njegovo privođenje uznemirilo je ceo grad.

Mnogi sugrađani tvrde da ovo nikada ne bi uradio, i da je pre svega dobar čovek. Mnoge devojčice su trenirale i nikada se nijedna nije žailila na njegovo ponašanje kažu za iKragujevac bliski prijatelji trenera. Nadaju se da će u što kraćem roku istina izaći na videlo. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu