Rekonstrukcija škole u Trmbasu - iKragujevac


Vesti

Radove na objektu osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić“, odeljenje u Trmbasu obišli su danas član Gradskog veća za obrazovanje prof. dr Nedeljko Manojlović, pomoćnik gradonačelnika za nadzor nad investicijama u vanprivrednim delatnostima, Zoran Rajović i rukovodilac Školske uprave, Goran Joksimović i direktor škole Bojan Konatar.

Prema rečima pomoćnika gradonačelnika, Zorana Rajovića u planu je da se u toku ove godine uradi rekonstrukcija oko desetak škola na teritoriji grada i da se, osim izdvojenih sredstava iz budžeta grada, obezbede i sredstva apliciranjem iz fondova Kancelarije za javna ulaganja RS i različitih ministarstava.

Na zgradi osnovne škole u Trmbasu do sada je urađena zamena krovne konstrukcije, završena je drenaža objekta, na osnovu elaborata energetske efikasnosti biće zamenjena stolarija i urađena termoizolacija objekta. U planu je zamena podova, postavljanje nove plafonske konstrukcije.

Na nešto manje od 120 kvadrata đaci i učitelji ove škole imaće dve učionice, dva nova toaleta i nastavničku kancelariju.

 

izvor/foto: kragujevac.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu