Sutra BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE ostaju ova naselja! - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra.

-Zbog radova u trafostanici KG 06 u vremenu od 11.00 do 14.00 sati, doći će do kraćih prekida u isporuci električne energije potrošačima na teritoriji Opštine Rača, izuzev Saranova i Sepci-polja.

-Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u vremenu od 08.00 do 15.00 sati doći će do prekida (od po 60 min) u isporuci el. energije potrošačima u naselju Grošnica. 

-Zbog pregleda razvodnog ormana u vremenu od 10.00 do 11.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima na uglu ul. Daničičeve i Deligradske. 

-Zbog seče rastinja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Drača – vikend naselje i Milatovac kod škole. 

-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 10.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Kopitarevoj, Visokog Stevana, Dragog Barjaktarevića. 

-Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Cerovac kod farme i Velika Sugubina. 

-Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Janka Veselinovića, Luja Pastera, Mihaila Iveše, Milovana Glišića i Milovana Gušića.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu