OBAVEŠTENJE: Sutra bez električne energije mnoge ulice - iKragujevac


Vesti

Sutra bez električne energije sledeće ulice: 

- Zbog pregleda niskonaponskih izvoda u vremenu od 09 do 11 sati doći će do kratkog prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Kralja Milana IV od br. 76-130 a u vremenu od 11 do 13 u ulici Zmaj Jovinoj (lokali ispod ATD-a).
- Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 10 do 13 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Divostin-Šukovići i Malim Pčelicama u ulici Kobiljača.
- Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Crvenog Krsta br. 16.
- Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u vremenu od 08 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci eektrične energije (oko 60 min.) potrošačima u naseljima: Mala Vaga, Šest topola, Palilule, deo Kolonije kod Kolonske kapije i potrošači zgrada u ulici Braće Petković .
- Zbog seče rastinja u vremenu od 09 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Čumić-Vrbovac i u ulici Užičkoj u Bresnici.
-Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 10.30 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Lužnice, Cerovac, Desimirovac i deo Opornice. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu