NOVE POGODNOSTI ZA KRAGUJEVČANE: Plaćanje posebne dnevne karte, od sada i SMS-om - iKragujevac


Vesti

Od 20. februara 2017. godine korisnicima usluga parkiranja na opštim parkiralištima biće omogućeno plaćanje izdatih posebnih dnevnih karata i putem SMS poruke. Izdata posebna dnevna karta će moći da se plati slanjem poruke koja sadrži broj posebne dnevne karte na broj 8345. Uplata će biti omogućena korisnicima svih mobilnih mreža (Telekom,Telenor, VIP). 

U poruci je potrebno ukucati broj izdate dnevne karte sa isečka, bez razmaka i bez modela 97 (pogledaj sliku).
Nakon slanja poruke, sistem će proveriti ispravnost poslatih podataka, i naplatiti uslugu ukoliko je broj dnevne karte validan, odnosno vratiti odgovor da podaci nisu ispravni.

Trenutno je omogućeno plaćanje najviše tri dnevne karte u toku meseca sa istog telefonskog broja.

Ovakvim načinom poslovanja korisnici opštih parkirališta mogu koristiti pogodnosti koje ovaj sistem nosi, kao što su da nema odlaska do blagajne JKP “Parking servis Kragujevac“, banke ili pošte, čime se dobija na vremenu, zatim posebna dnevna karta se može platiti sa bilo koje lokacije koja je pokrivena mobilnom mrežom, a jedna od pogodnosti je i ta što se na ovaj način može platiti bilo koja posebna dnevna karta.

Uvođenjem ove novine u sistem poslovanja, JKP “Parking servis Kragujevac“ je još jednom pokazalo da čitav sistem upravljanja parkiranjem u gradu Kragujevcu, želi da prilagodi potrebama korisnika parkirališta.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu