HAPŠENJE, TEŠKA NESREĆA, KASAPLJENJE LJUDI: Potresni događaji u Kragujevcu u jednom danu - iKragujevac


Vesti

U toku jučerašnjeg dana loše vesti su potresle Kragujevčane.

Dogodila se stravična nesreća u naselju Mala vaga. Do nesreće je došlo kada je voz udario u dostavno vozilo i oštetio još četiri automobila koja su bila parkirana uz prugu. Vozač dostavnog vozila je zadobio teške povrede, prevezen je u Urgentni centar, ali nažalost podlegao je povredama i preminuo.

Više o tome na sledećem linku:

posledice udesa, vozač preminuo

udes voz udario u automobile ima povredenih

Muškarac N.R. (20) priveden je zbog sumnje da je izvršio četiri krivična dela u razmaku od samo šest sati. Kako saznajemo muškarac je taksisti nakon odbijanja da plati uslugu naneo povrede u predelu ramena srafcigerom i polomio retrovizore na automobilu.

Kasnije je drugom taksisti ukrao tablet iz vozila i fizički ga napao, tačnije nožem, Taksista je pružio otpor, oteo mu nož i prijavio ga policiji.

U istom danu u naselju Bagremar dvadesetogodišnji muškarac napao je iz nepoznatog razloga ženu (36) i nožem zadao ubodnu ranu u predelu leđa, nanevši joj laku telesnu povredu.

Više o tome na sledećem linku:

kragujevcanin kasapio redom ljude po gradu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M.S.(41) i S.S(57) zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje isprave i falsifikovanje novca.

Postoje osnovi sumnje da je M. S. polovinom decembra 2016. godine nabavio 11 falsifikovanih novčanica u apoenima od po 50 evra, u nameri da ih stavi u opticaj.

Sumnja se i da je nabavio i napravio 32 komada lažnih domaćih i stranih ličnih isprava. Polovina dokumenata su falsifikovane vozačke dozvole, lične karte i zdravstvene knjižice Republike Hrvatske, Italije, Poljske, Slovenije i drugih država, dok drugu polovinu falsifikovanih dokumenata čine lične karte i vozačke dozvole Republike Srbije. Sva ova dokumenta napravljena su po narudžbini.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu.

Više o tome na sledećem linku:

hapsenje u kragujevcu zbog falsifikovanja novca i dokumenata foto

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu