Kragujevčanin bitboksom oduševio žiri i publiku (VIDEO) - iKragujevac


Vesti

Neša Radovanović se bavi bitboksom i ima 26 godina. Kako tvrdi voditeljka Ana Mihajlovski, on je prvak u svom poslu.

- Imam malu tremu, ali sve će to da prođe kada izađem na binu. Ovaj nastup posvećujem svojoj ćerki - otkio je takmičar pre nego što je izašao na scenu.

On je proizvodio muziku svojim ustima, ali u nekim trenucima je čak i pevao. Rasti se izuzetno dopao njegov nastup pa je čak i igrao uz ritam muzike, a kasnije su mu se pidružile supruga Ana i Danica Maksimović.

- Toliko si nas lepo oraspoložio, svaka ti čast - rekla je Danica i dodala:

- Prošlo ih je mnogo, ali ti si bio originalan. Đuskali smo uz to i baš je bilo dobro.

- Postavio si standarde kada je ova disciplina u pitanju, za razliku od takmičara pre tebe. Pevaš i menjaš ritmove. Sviđa mi je. Napredujem i ja, nisam imala ranije prilike da sa ovom disciplinom srećem pre ove emisije, ali sada sam dovolno kompetentna da kažem da je ovo bilo sjajno - oduševljena je bila Ana.

- Što se tiče bit boksa, bio si izvandredan. Skinuo si i bas i bubanj. Možda je bilo tenički boljih, ali prvi si koji je uveo pevanja. Jako zanimljivo, ali ako ćeš da miksuješ i pevanje, mogao bi da ideš malo na pevanje - savetovao je Žika Nešu.

- Ti si nam pokazao suštinu bi boksa. Savršeni su ti i doboš i rimšatovi i haj basevi i taj dap step deo... Sve je odlično. Jedan savet nasuprot Žikinog. Nemoj da ideš na časove pevanja. To je nešto što je nastalo na ulici i uči to sam - rekao je oduševljen Rasta.

- A koje si ono rekao - zanimalo je Anu Nikolić.

- Kući ćemo - rekao je Rasta svojoj supruzi.

- Učim, čoveče - radoznala je bila Ana.

Neša je dobio četiri DA, a Rasta je bio presrećan što će ga videti opet.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu