As soon as you open an account Bet365 will send you a 10 digit Offer Code via email. Receive Your £200 bet365 Welcome Promo Bonus plus £50 Mobile Promo


Vesti

U poslednjih nekoliko dana usled niskih temperatura Šumaričko jezero je zaleđeno, pa se građani često po njemu i klizaju i šetaju i ovo je izuzetno opasno zato što se može desiti da led popusti pod težinom, a posledice u tom slučaju znaju da budu i fatalne.

Lajkujte najposećeniji informativni portal u Šumadiji!

U poslednjih nekoliko dana Kragujevčani dolaze na Šumaričko jezero zbog fascinantnog prizora. Jezero se zaledilo, a mnogi šetaju po zaleđenom jezeru što je zaista jedna vrlo opasna avantura.

Nadležni  iz Sportskog centra Park zbog ekstremnog minusa kažu da debljina te ledene kore nije nešto velika i da je zaista rizično hodati po ovom zaleđenom jezeru. Mogu se videti tragovi i od klizaljki. 

Postavljena je tabla upozorenja i apeluje se na sve Kragujevčane da ne hodaju po zaleđenom jezero i ne klizaju zbog velike opasnosti. Led je veoma težak i ne može se pomeriti, tako da se ni najbolji plivač ne bi spasio. 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

×