STRAŠNO:U SUDU SE ZAREKAO DA ĆE SUDIJI DA ODSEČE GLAVU - iKragujevac


Vesti

Garantujem da sudija Milan Mesarović neće više imati glavu, a ja ću vam tu glavu doneti ovde u sud - poručio je osuđeni Radisav Ivanović.

Policija ga je privela i Ivanović je svoje pretnje ponovio, ali je nakon privođena na saslušanje kod tužioca pušten na slobodu.

- Osumnjičeni je 9. novembra ove godine, pred zamenikom Apelacionog suda u Kragujevcu naveo da garantuje da Milan Mesarović neće imati glavu i da će tu glavu doneti u sud. To je pretnja, a osumnjičeni je saslušan 8. decembra ove godine, u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Sam Mesarović kaže da strahuje i to ne bez razloga.

- Pitam se koji razlog treba da postoji da bi neko bio u pritvoru. Ja imam policijsko obezbeđenje nakon toga 24 sata. Ali, taj čovek je na slobodi. Nikada mi niko nije pretio i sada sam u strahu. Neko ko je javno rekao da će da mi odseče glavu, slobodno šeta - kaže Mesarović.

Ivanovića je inače Mesarović pre sedam godina osudio za krivično delo teške telesne povrede.

- On je u selu Krćevac kod Topole 2009. sekirom više puta udario čoveka. Naneo mu je teške telesne povrede, polomio je oštećenom ruku i udarao ga je po leđima. Dao sam mu uslovnu kaznu, nije išao u zatvor. Posle toga ga je oštećeni tužio za nadoknadu nematerijalne štete. Taj postupak je završen i on je morao da plati. Tek sada kada mu je stigao račun sa svim kamatama jer nije platio na vreme ono što duguje, setio mene i otišao u Apelacioni sud - priča Mesarović svoje muke.

Zakleo se na dečjem grobu

Mesarović kaže da je Ivanović u Apelacionom sudu istakao da će mu"odseći glavu i da se zakleo na dečjem grobu da će tako da bude". On dodaje da nikada u svojoj karijeri nije dobijao takve pretnje, ali, kako sam kaže, "ni kriv ni dužan, ako se ovako nastavi, može da ostane bez glave".

 

Izvor: Blic.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu