Kragujevčanka UPUCALA policajca: Da li je slučajnost ili nešto drugo? - iKragujevac


Vesti

Policija je juče podnela prijavu protiv Jelene Milovanović (31), koja je teško ranila svog dečka, inače policajca Dragana Ilića (46).

Incident se dogodio 23. novembra ove godine, a jedino što se pouzdano zna jeste da je Jelena pucala u policajca iz njegovog službenog pištolja "CZ 99" i da je ispalila jedan projektil.

Policijska stanica u Kniću podnela je Opštinskom tužilaštvu u Kragujevcu krivičnu prijavu protiv Milovanovićeve (31) zbog osnovane sumnje da je izazvala opštu opasnost kada je 23. novembra ove godine iz pištolja "CZ 99" ispalila jedan projektil u policajca Ilića, zvanog Pirovac.

On je teško povređen jer ga je projektil pogodio u butinu i presekao mu arteriju, zbog čega je hitno operisan u Kliničkom centru.

Tužilaštvo će nakon ispitivanja svedoka odlučiti kako će to delo da se kvalifikuje na kraju, ali se zasad zvanično zna da je policajac sa Jelenom bio u vezi i da je ona nakon slavlja na kome su bili u noćnim satima dograbila pištolj i ispalila hitac u njega.

Da li je metak bio u cevi ili je repetirala pa povukla obarač, znaće se tek nakon kompletne istrage.

Akteri ovog nesvakidašnjeg događaja su, kako saznajemo u policiji, bili u pripitom stanju.

Da li je motiv okršaja bila ljubomora, znaće se nakon 22. decembra, kada je zakazano saslušanje svih aktera pred tužiocem.

Dok se čekaju zvanični nalazi istrage, kroz Knić kruže razne priče za koje nema zvaničnih potvrda da su tačne.

Navodno, Draganu je Jelena ljubav i treća žena, mada se nisu venčali i ne žive zajedno.

Bili su tog kobnog dana na slavlju nakon kojeg su se vratili kući. Jelena je posumnjala da je njen momak bacio oko na drugu devojku i onda je potegla oružje. Po tvrdnjama meštana, pucala mu je u međunožje, ali je promašila.

Svedok koji je bio prisutan tek treba da bude saslušan. Ali prema naznakama iz policije, ceo događaj može da se svede i na slučajno opaljivanje, zavisno šta će policajac reći. Ko je šta uradio i kako je pištolj opalio, znaju samo oni koji su se tu u kritičnom trenutku zatekli.

Pirovac u Kniću važi za komunikativnog i korektnog čoveka. Iza sebe ima dva braka i dvoje dece. Jedina mana mu je, kako kažu žitelji ove varoši, što je "zaljubljive prirode".

Policajac se još oporavlja u bolnici

Kako je izjavila portparol Kliničkog centra Vanja Đorđević, "ranjeni policajac je još na lečenju na Klinici za vaskularnu hirurgiju i njegovo stanje je stabilno".

Izvor: Blic
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu