Košarkaš Radničkog dobio ''PONUDU KOJA SE NE ODBIJA''! - iKragujevac


Vesti

KKK Radnički polako, ali sigurno korača ka mestu koje mu pripada u srpskoj košarci, a uporedo sa tim, kapiten kragujevačkog kluba dobio je ponudu kakvom se retko ko sa ovih prostora može pohvaliti.

Nova sezona za Kragujevčane počinje u oktobru, ali oni ovih dana treniraju bez kapitena Marka Šamanovića koji je nedavno dobio ''ponudu iz snova, ponudu koja se ne odbija''.

O čemu se radi?

Za njegove usluge interesovanje je pokazao Bous sports klub (The Bows Sports Club), koji se takmiči u šampionatu Maldiva, odakle je srpskom košarkašu stigao poziv da u dresu ovog kluba odigra plej-of u tamošnjem takmičenju, i sve to u sklopu ''medenog meseca''!

Naravno, on je ovu jedinstvenu ponudu prihvatio i ekspresno se nametnuo kao najbolji igrač ovog kluba. Dva puta je bio MVP, i to u trijumfu nad ekipom Red lajn (70:69) kada je ostvario dabl-dabl - 29 poena i 12 skokova, uz četiri oduzete lopte, a protiv deklasiranog LT sportsa (97:34) postigao je 28 poena.

Da sve bude još lepše, Bousi su trenutno vodeća ekipa - bez poraza, sa pobedom i nad favorizovanim klubom koji vodi naš trener Marko Piplović, a za koji igra bivši član Cibone Alen Trepalovac. 

Šamanović za klupski sajt ističe da je njegova sveukupna sprema, kao i taj individualni učinak, plod kvalitetnog rada u KKK Radnički sa stručnim štabom i saigračima, na čemu i sa ove velike daljine upućuje reči zahvalnosti svom matičnom klubu.

Po završetku takmičenja na Maldivima i aktivnog odmora u ovoj egzotičnoj zemlji, Šamanović se tokom prve nedelje oktobra vraća u redove kragujevačkog prvoligaša da, kako kaže, nastavi misiju u Radničkom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu