TUGA: Ovo je naš sugrađanin koji je ubijen zbog 180 dinara! [Foto] - iKragujevac


Vesti

Postoje osnovi sumnje da N. D. taksisti iz Kragujevca nije hteo da plati vožnju, a kada je ovaj pokušao da ga spreči da se udalji, on ga je fizički napao i zadao mu više udaraca pesnicom u predelu glave i tela, nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu - navode u MUP-u

Intenzivnim operativnim radom, u roku od nekoliko sati, policija iz Kragujevca rasvetlila je ovaj slučaj, identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

Nikola Dobrić (34), koji je uhapšen zbog ubistva taksiste iz Kragujevca Branislava Đukića (66) uhvaćen je zato što se, pola sata nakon svađe i fizičkog napada na Đukića, vratio na mesto zločina.

- Stajao je sa strane i posmatrao kako Hitna pomoć dolazi i bezuspešno pokušava da reanimira taksistu. Stigla je i policija, a onda su ga ljudi koji su tu bili sve vreme prepoznali u toj gužvi - priča jedan od očevidaca i dodaje da je potom neko uzviknuo: "On ga je ubio" i pokazuje prstom na Nikolu D.

Policija je potom uhapsila Nikolu D.

Beživotno telo taksiste policija je zatekla u automobilu, a viši tužilac je naložio sudsko medicinsku obdukciju.

Osumnječnom N.D. je određen pritvor od 48 sati, a biće sproveden Višem javnom tužilaštvu sa krivičnom prijavom zbog ubistva.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu