Stigla bronza u Kragujevac - iKragujevac


Vesti

Meštani Grošnice priredili su doček svojoj meštanki Jeleni Milovanović reprezentativki Srbije koja je braneći boje ženske košarkaške reprezentacije osvojila bronzanu medalju na olimpijadi u Riu.

Srpskim olimpijcima sinoć je ispred Narodne skupštine priredjen grandiozan doček. Jelenu Milovanović je po dolasku u rodni Kragujevac čekalo još jedno prijatno iznenadjenje . Meštani Grošnice su za svoju Jecu priredili skroman doček koji je aktuelnoj evropskoj prvakinji i osvajačici bronze iz Ria bio specijalno drag.

Naravno najsrećniji zbog nove Jelenine medalje su pored brata, njeni roditelji Ljubica I Srdjan. Majka, nekada veoma talentovana košarkašica ponosna je na njenu karijeru . Kaže da je i genetika u Jeleninom blistavoj karijeri imala bitan udeo , ali da ispred svega stoji veliko odricanje i rad.

Ideja meštana Grošnice pomalo je ostavila zatečenog Jeleninog oca Srdjana , koji nije krio svoje oduševljenje.
Na pitanje dali posle bronze iz Ria ima još motiva I snage za nove trofeje nismo dobili konkretan odgovor.

Jelena Milovanović je definitivno najtrofejnija kragujevačka sportistkinja. Sve što je u karijeri postigla, ostvarila je bez ičije pomoći , pa stoga njena ostvarenja još više dobijaju na značaju.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu