ISPRAĆENA NA VEČNI POČINAK: Sahranjena Milica Milojković - iKragujevac


Vesti

Devojka koja je poginula u sudaru u selu Čumić, sahranjena je danas na varoškom groblju u Kragujevcu
Na Varoškom groblju u Kragujevcu danas je sahranjena Milica Milojković (19), maturantkinja Druge tehničke škole, koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se u nedelju dogodila u selu Čumić nadomak grada.

Leleci i jauk njenih najbližih prolamali su se grobljem. Pored neutešnih majke Olivere, sestre Mine i oca Željka, u tužnoj koloni na večni počinak Milicu su ispratili njeni drugovi i drugarice iz odeljenja, đaci i profesori Druge tehničke škole, brojna rodbina i prijatelji. Mimohod pored odra tragično nastradale učenice trajao je više od dva sata.

- Bila je najbolja među nama, omiljena, odličan đak, najbolja u odeljenju. Svima je pomagala i pripremala je maturu na koju je trebalo da idemo 2. juna. Nažalost, zla sudbina je htela drugačije - pričaju njeni školski drugovi.
Milica je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći posle zajedničkog druženja profesora i učenika odeljenja IV/3 na placu njihovog razrednog starešine Miroslava Vukadinova u selu Čumić kod Kragujevca. Krenuli su kućama u koloni od pet automobila. Nesreća se desila na samo 500 metara od vikend kuće njihovog profesora, nedugo pošto su automobilom izašli na glavni put Topola - Kragujevac.

U automobilu "pežo" koji je vozio njihov školski drug Marko K. bile su Milica i još jedna drugarica iz odeljenja. Marko je iznenada izgubio kontrolu nad vozilom i direktno se sudario sa "pasatom" koji je išao iz suprotnog pravca. Nažalost, Milica koja je bila na mestu suvozača poginula je na mestu udesa.

U ovom udesu poginula je i Desa D. (60) iz Mladenovca koja je bila u "pasatu". U Kliničkom centru kažu, stanje četvoro povređenih je zasad stabilno. Na lečenju je dvoje maturanata - Marko K. i Aleksandra J., kao i dvoje ljudi koji su bili u "pasatu".


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu