KRVAVE MATURANTSKE EKSKURZIJE: Kad provod postane tragedija?! - iKragujevac


Vesti

Samo u proteklih par dana imali smo prilike da čujemo detalje dva krvava obračuna na ekskurzijama maturanata...

Dvojica maturanata Medicinske škole povređena su pošto su pali sa gepeka automobila, koji je bio u pokretu.

Jedan mladić je zbog teških povreda glave prebačen za Kragujevac, dok je drugi, koji je zadobio manje povreda zadržan u Čačku, gde se nesreća i dogodila.

Stanje obojice mladića je za sada stabilno.

Grupa maturanata, u pratnji trubača, uputila se od Medicinske škole ka centru grada, kako bi proslavili završetak školovanja.

Do nesreće je došlo kada su mladići, koji su prvo bili na prozoru jednog automobila, izašli iz njega i seli na gepek, a potom lupali vozaču da ubrza.

Vozač je ubrzao, a dvojica mladića su se ubrzo našla na asfaltu.

Ako ovo možemo opravdati onom ''mladost- ludost'', gde vozač nije imao nameru da povredi mladiće, za sledeći slučaj nema opravdanja.

 

Jovan Spasić (23), student Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu u noći između ponedeljka i utorka na kruzeru u Rimu je nožem teško povredio student iz Kruševca Aleksandar Stojanović (28).

Jovan je operisan u bolnici u Rimu i nije u životnoj opasnosti. Kako kaže njegov otac, Jovan je dobio četiri ubodne rane u stomak, povređena mu je jetra, a zbog velikog gubitka krvi i teške povrede hitno je operisan.

Dodaje i da je njegov sin do prebacivanja u bolnicu izgubio litar i po krvi, a još bar nedelju dana će biti na lečenju u Rimu. Istakao je da je do incidenta došlo nakon tuče u kojoj Jovan Spasić. nije učestvovao, a kada je pokušao da smiri momka koji je imao nož u ruci, ovaj ga je zagrlio, a potom ga više puta ubo u stomak.

Apsolventsku ekskurziju organizovala je turistička agencija "Rapsodi travel". Na apsolventskoj ekskurziji bilo je 1.500 studenata iz cele Srbije.

 

Koji je to momenat kad provod i ono što bi trebalo da postane najlepša uspomena na školske i studentske dane, postane tragedija? 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu