VAŽNO OBAVEŠTENJE: Sutra bez električne energije veći broj ulica i naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra:

-Zbog godišnjeg remonta tafostanice 110/35/10 kV Lapovo u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Lapovo – II, III, IV i V rejon, Batočina – Gornja i Donja Mala, Crni Kao, Botunje, Prnjavor, Nikšić, Resnik, Novi Milanovac, Žirovnica, Badnjevac, deo Cvetojevca, deo Kormana. 

-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Živke Žiropađe, Živana Jovanovića, deo 2. krajiške brigade, Ilindenska br. 34 i potrošačima u naselju Popova šuma. 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Belodrimska i Vlade Bagata, Vladimira Jerosimića, Petra Danilovića, Braće Grim, VI bosanske brigade i Vojvode Stepe. 

-Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Đakovičke ,deo Koruške i Smederevska. 

-Zbog remonta tafostanice u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Josifa Šnersona, Jovana Gostovića i u naselju Velike Sugubine. 

-Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Vučić, Sipić, Mali i Veliki Krčmari.  

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biće odloženi. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu