MAJ PUN BELE I CRNE MAGIJE: U naredna tri dana OBAVEZNO uradite ovo! - iKragujevac


Vesti

Mesec maj je bogat kako energetski tako i ritualno. Prema danima, pogledajmo šta je dobro raditi kojeg dana u ovom mesecu.

4. maj - Na ovaj dan treba obavezno očistiti kuću i u svaku sobu staviti po čeno belog luka kako bi se bar malo zaštitili od negativnog ljudskog faktora (crne magije).

5. maj - Ovaj dan treba iskoristiti i posetiti večne kuće naših dragih upokojenih, samim tim ukazujemo poštovanja svojim precima. Ovaj dan nije dobar za venčanja kao niti za bilo koja svetkovanja.

6. maj - Đurđevdan, prelep i jako značajan praznik prepun zanimljivih rituala. Za zdravlje i sreću savetuju se jutarnja kupanja u rekama i jezerima. Kako bi u kući stalno bilo novca, ujutro treba nasuti vode u jednu posudu pa u nju ubaciti zlatni ili srebreni nakit te pustiti da prenoći, na taj način prizivate finansijsku moć kuće. Takođe, 6. maj je veoma važan i značajan datum kako za duhovni tako i za telesni svet. Naime, tog dana otvaraju se kapije onostranog i samim tim, dva sveta su jedno više od desetak sati. Tada možete osetiti ili vam se može prikazati na tren draga, uspokojena osoba i samim tim je moguće da vam predoči i možda neku važnu poruku.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu