Dopremljen izborni materijal za ponovne izbore u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Iz štamparije JP “Službeni glasnik“ u Beogradu, a u pratnji ovlašćenog lica, članova GIK-a i pripadnika Policijske uprave u Kragujevcu, danas u popodnevnim satima dopremljen je izborni materijal za ponovne izbore na četiri kragujevačka biračka mesta.

Po rečima ovlašćenog lica i člana GIK-a Željka Trlakovića dopremljeno je 3 406 glasačkih listića, deset rezervnih (0,3 %) kao i ostali izborni materijal koji je neophodan za sprovođenje izbora na biračkim mestima 77, 78 i 79 u Beloševcu i 94 u Petrovcu.

Trlaković je rekao da očekuje da će ponovni izbori u subotu 30.aprila 2016.godine proteći kako treba i da će izborni proces Gradska izborna komisija završiti u skladu sa zakonom.

Gradska izborna komisija je održala XXXII sednicu na kojoj je usvojila zaključak o podeli materijala biračkim odborima i načinu funkcionisanja GIK-a na ponovnim izborima za odbornike Skupštine grada Kragujevca raspisanim za 30. april 2016.godine.

Glasački listići i izborni materijal predsednicima i zamenicima predsednika biračkih odbora na biračkim mestima 77, 78, 79 i 94 biće podeljeni danas u večernjim satima. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu