NEVIĐENI SKANDAL u Kragujevcu: SPO - LDP kupuje glasove! - iKragujevac


Vesti

Povodom saznanja da je u borbi za izborni cenzus koalicija LDP-SPO odlučila da prekrši sva pravila civilizovanog ponašanja i obesmisli čitav izborni proces ...

Zajedničkim saopštenjem za javnost oglasili su se gradski odbori Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Demokratske stranke.

Nakon korektne izborne kampanje i mirnog izbornog dana, poslednje čemu smo se nadali je pojava kupovine glasova u izbornim jedinicama u kojima se ponavljaju lokalni izbori u Kragujevcu.

U borbi za izborni cenzus jedna odbornička lista je odlučila da prekrši sva pravila civilizovanog ponašanja i obesmisli čitav izborni proces.

Odlučni da ne dozvolimo kupovinu glasova, pojavu za koju smo verovali da je u Kragujevcu davno prevaziđena kategorija, obavezujemo se da nećemo prihvatiti predstavnike liste SPO- LDP u vlasti, bez obzira na to ko će biti u prilici da formira buduću gradsku vlast.

Nadležnim državnim organima prijavili smo preko trideset slučajeva pokušaja kupovine glasova i očekujemo hitnu reakciju.
Pozivamo građane Petrovca i Beloševca da nadležnim organima prijave svaki pokušaj kupovine glasova.

U Kragujevcu, 27.04.2016.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu