HVALA VAM NA PODRŠCI: 50.000 lajkova i tu ne stajemo! - iKragujevac


Vesti

iKragujevac fejsbuk stranica je danas prešla cifru od 50.000 lajkova što je rekord u Šumadiji. Ovaj rezultat je značajan jer nam govori da ste tu, da nas pratite i podržavate, a i da vas je sve više.

Svesni smo da vesti koje plasiramo nisu uvek onakve kakve bismo želeli, ali mi oslikavamo stvarnost. Naša misija je da, pre svega, informišemo bez obzira da li je reč o portalu ili o društvenim mrežama.

Obzirom da nam čitaoci ukazuju veliko poverenje, trudimo se da budemo još bolji i da im u svakom trenutku prenesemo dešavanja iz Kragujevca, ali i iz Šumadije. Možemo da se pohvalimo i aplikacijom sa Android marketa kako bi naši citaoci u svakom momentu bili u toku sa najaktuelnijim dešavanjima u našem gradu i Šumadiji.

Ukoliko vas zanima vremenska prognoza, u koliko časova polazi vaš autobus, kada igra Radnički, za koliko je sugrađana bogatiji Kragujevac, koja su najnovija dešavanja u gradu ili, pak, želite da podelite vašu priču sa nama, iKragujevac je tu.

Trudimo se da u tome budemo što bolji, a vas pozivamo da nam pomognete. Komentarišite, lajkujte, šerujete, pokažite nam kako razmišljate.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu