Veroljub Stevanović ekskluzivno za iKragujevac: IZLAZIM IZ IZBORNE TRKE! - iKragujevac


Vesti

Danas, oko 18h u našu redakciju stigao je dopis od bivšeg gradonačelnika najmilijeg nam grada. Zapanjeni, prenosimo Vam ga u celosti!

Dragi moji sugrađani,

 

Posle toliko godina političke borbe i moje usmerenosti na postizanje prosperiteta i sveopšteg boljitka u našem gradu, shvatio sam da mi u životu fali nešto više od političke moći i ugleda. Nedostaje mi ono esencijalno što pokreće svakog običnog čoveka. Nedostaje mi istinska ljubav i strast, kao i neizmerna predanost mojoj srodnoj duši.

Naime, imao sam tu sreću da pre par meseci upoznam divnu osobu, romantičnu dušu koja je u meni probudila sve ono najbolje i podigla moju svest na jedan potpuno novi nivo (hoću reći - na sedmom sam nebu!).

U povratku iz manastira Hilandar upoznao sam moju sadašnju verenicu na obali Egejskog mora u Uranopolisu i još tada dok je stajala ispod maslinovog drveta u plavoj haljini i belom šeširu, osetio sam hemiju među nama. Posle dugo vremena osetio sam se živim. Gledala me je očima punim strahopoštovanja što me je dodatno podstaklo da se potrudim i pokažem joj svu nežnost koju nosim u sebi. Moja Ivana me je pripitomila.

Od tada sve se promenilo. Shvatio sam da ostatak života želim da provedem sa njom i što pre je oženim. Svoju voljenu Ivanu učiniću svojom ženom i to kroz mesec dana u šumadijskom manastiru po srpskim običajima.

Ne želim da svojim izborom nanesem štetu mojoj partijskoj braći pa sam, stoga, odlučio da napustim ovu izbornu trku i istu prepustim mojim partijskim kolegama.

 

 

Poštovani sugrađani, nek Vam je smešan i veseo svaki dan a ne samo 1. april! 

APRILILILI!

Sunčica Srećković

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu