Stravično ubistvo u Kragujevcu: Ubili ga kolima!? - iKragujevac


Vesti

Ispred svog dvorišta u Kragujevcu smrtno stradao Branko Đurđević (58).

Tužilaštvo raspisalo poternicu za za Slobodanom G. (48) zbog ubistva.

Ispred svog dvorišta u naselju Poskurice,smrtno je stradao Branko Đurđević (58).  Njega je, kako pišu “Novosti”, automobilom pregazio poznanik iz naselja Šumarice, koji je sa svojim ocem došao u njegov dom.

Niko zasad pouzdano ne zna povod i razlog ove nesvakidašnje tragedije. U porodici nastradalog pričaju da je nesretni Branko bio u štali kada su automobilom u njegovo domaćinstvo došli Slobodan G. i njegov otac.

 

Posle kraće rasprave oni su seli u svoj automobil. Nesretni Branko stajao je pored kapije na putu ispred kuće .Automobilom, kojim je upravljao Slobodan, naleteli su na njega, nosili ga na haubi oko 18 metara, a potom ga pregazili. Povređeni Branko brzo je prebačen u kragujevačku bolnicu, ali je preminuo od zadobijenih povreda.

Sve se dešavalo u nedelju predveče.Policija još nije uhapsila osumnjičenog, iako u porodici tragično nastradalog Branka kažu da su im saopštili imena ljudi koji su te večeri bili u njihovom dvorištu. U Tužilaštvu kažu da je raspisana poternica za Slobodanom G. (48),koji se sumnjiči za ubistvo Branka Đurđevića.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu