OTKRIVAMO: Tajna mesta Kragujevčana za ljubav - iKragujevac


Vesti

Kada vas ponesu strasti, ne birate ni vreme ni mesto za vođenje ljubavi. Ovo naročito važi za mlade ljude koji se još uvek nisu skućili, pa im je ponekad zaista teško da pronađu idealan kutak za seks, ali i onim starijima ponekad zafali inspiracije. Otkrivamo tajna mesta na kojim Kragujevčani vode ljubav.

Kračujevčani najčešće razmenjuju strasti u Šumaricama, jezero Šumarice, jezero Bubanj, obližnje šume, neka mesta se čak zovu i “šumski raj”.

Za seks na javnom mestu Srbija je izgleda jedna od najboljih destinacija. Razlog za to je blag zakon, koji čak nigde deklarativno i ne sankcioniše ovakve aktivnosti. Za razliku od većine drugih država gde se vođenje ljubavi u prirodi kažnjava poprilično oštro, kod nas je u najgorem slučaju moguće zaraditi kaznu do 20.000 dinara ili zatvor do 30 dana. Ipak to se skoro nikad ne dešava, već sve najčešće prolazi samo sa opomenom.

U slučaju da policajci zateknu nekog u "akciji" oni jedino mogu da pišu kaznu na osnovu Zakona o javnom redu i miru. Član 12 kaže da "Ko prosjačenjem ili skitničanjem, ili nepristojnim, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrožava spokojstvo građana ili remeti javni red i mir - kazniće se novčanom kaznom do 20.000 dinara ili kaznom zatvora do 30 dana". Srećom po neke, to je retko primenjiva stavka.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu