Da li bi mogao da putuješ po Evropi 7 dana bez novca i telefona koristeći Red Bull kao jedino sredstvo plaćanja? - iKragujevac


Vesti

Kako se približava taj 14. februar (i NE pod tim ne mislimo na Dan zaljubljenih, Svetog Trifuna ili Valentina, već na krajnji rok za prijavu za avanturu života ili ti Red Bull Can You Make It? 2016), a ti već imaš 2 luda drugara za putovanje, stigli smo do momenta kada je potrebno snimiti, montirati i poslati prijavu!

Malo smo istraživali, kako to najlakše uraditi i koliko vremena je potrebno za tako nešto i evo kratkog upustva koji će ti ovaj proces olakšati:

1. Okupi tročlanu ekipu. Čim si ovde, verujemo da je ovaj korak višak, ali za svaki slučaj da podsetimo. Svako ima svoju ekipu za putovanja, a ovde je posebno važno da to bude neko sa kim si spreman da 7 dana, danonoćno, ispunjavaš lude zadatke, ideš od grada do grada, snalaziš se za prevoz, smeštaj i hranu, smeješ se najglasnije i provodiš kao nikada do sada. Da, da – sve to te čeka!
Potrebno vreme da okupiš ekipu: 1 minut. Oni su na poziv od tebe, jer već znaš svoju ekipu za avanture!
Tips & Tricks: Izaberi ljude sa kojima do kraja života želiš da prepričavaš ove uspomene!

2. Najbitniji je scenario! Bez obzira na tvoje sposobnosti snimanja ili montiranja videa, najvažnije je da kroz video ispričaš priču zbog čega je tvoja ekipa luda, zabavna i spremna za 7-dnevno putovanje bez novca. To možeš da napraviš i kroz seriju fotografija koje ćeš uklopiti u 1-minutni slide show, ali i kroz par kadrova gde će npr. Marko iz ekipe pokazati kako zna da žonglira, a Maja kako je spremna da u šatoru spava 3 dana, iako ima buba na sve strane. Važno je da svet vidi koliko je tvoja ekipa spremna na sve, snalažljiva i uporna da ostvari svoj cilj. Ako ponestane kreativnosti u pripremi scenaria, uvek možeš pogledati prošlogodišnje klipove, ili prvu prijavu iz Niša ispod! 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu