SKANDAL: Radoš Bajić tuži Kragujevac za 9 miliona dinara, a dobio milion evra od Verka! - iKragujevac


Vesti

Grad Kragujevac, u vreme dok ga je vodio Veroljub Stevanović, isplatio je producentskoj kući "Kontrast studio" Radoša Bajića oko 76 miliona dinara, od ukupno 85, koliko mu je odobreno. Iz opustošene kragujevačke kase, koja je na kraju Stevanovićevog mandata bila u 90 puta većem minusu - 7,1 milijardu dinara, reditelju su godinama isplaćivani milioni za snimanje serija. 

Serije su delom snimane i u Kragujevcu, koji se svojski trudio da fino ugosti filmsku ekipu, koja se hranila u najboljim restoranima, naravno, sve to je plaćao Grad Kragujevac, koji mu je isplatio čak milion evra i pored svega toga, poznati reditelj i glumac tuži Grad Kragujevac za zaostalih 9 miliona dinara, jer ovih  miliona evra nije bilo dovoljno...

Za tih milion evra, Kragujevac je mogao da ima još pet obdaništa, ali ko je još mislio o tome - KAD NAROD NEMA HLEBA, DAJTE MU KOLAČA!

Baš u periodu kad je prvi čovek Kragujevca sponzorisao svog prijatelja, čak 40 ljudi zaposlenih u kulturi u Kragujevcu je izgubilo posao.

Radošu Bajiću, svi Kragujevčani treba da budu "zahvalni", šteta sto Grad Kragujevac nema mogućnosti da gospodina Bajića proglasi za persona non grata (lat.: nepoželjna osoba), jer on tu "titulu" definitivno zaslužuje.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu