Otpisani Raonić se vraća: Bivši, sadašnji i budući direktor svih preduzeća u Šumadiji - iKragujevac


Vesti

Da direktor Dejan Raonić nije kadar za bacanje, potvrđuje informacija da je SO Batočina postavila pomenutog za direktora javnog preduzeća "Lepenica". 

Tim povodom se oglasila i Srpska napredna stranka u Batočini a čije saopštenje prenosimo u celosti:

Posle današnje sednice SO Batočina na kojoj je postavljen direktor JP ''Lepenica'' u potpunosti je ogoljena priroda diktatorskog i korupcionaškog režima DS i njenih satelita.
Postavljenjem Dejana Raonića iz Kragujevca, bivšeg direktora kragujevačkog JKP ''Čistoća'' pale su sve maske i pokazana su sva lica ove nakaradne vlasti pune licemerja, lažne brige za građane i stvarne brige za sebe, svoje pozicije i lične interese.
Obaveštavamo batočinsku javnost, ako ima nekog da to ne zna, da je Dejan Raonić pre godinu dana uhapšen zbog sumnje da je nečinjenjem doveo u opasnost živote ljudi zbog stavljanja u promet torti sa kragujevačke deponije, kao i da je reč o čoveku koji je TUŽIO PREDUZEĆE U KOM JE DIREKTOR ZBOG ZAOSTALIH ZARADA(?!). Dakle, onaj koji je svojim radom morao da obezbedi plate i za sebe i za preko 300 radnika tuži preduzeće zbog sopstvene nesposobnosti.
Takođe, kao odani kadar Veroljuba Stevanovića, od JKP ''Čistoća'' je napravio partijsko preduzeće koje je postalo nadaleko poznato u Srbiji po tome što je za vreme njegovog mandata imalo nekoliko puta više činovnika i radnika u administraciji, nego radnika na iznošenju smeća kao osnovne delatnosti. Takođe, poznat je i slučaj odbornika ZZŠ u preduzeću kojim je rukovodio gospodin Raonić, koji je godinama primao platu, a da se nikada nije pojavio na poslu.
Takav ''kadar'' je doveden iz Kragujevca verovatno da dokusuri i ovo drugo JKP, pošto je prvo već sličnim kadriranjem uništeno do temelja.
Valjda je posle ovoga jasno da je parola na propagandnom materijalu Demokratske stranke ''Ja volim Batočinu'' samo obična floskula i patetični pokušaj igranja na poslednju kartu lokalpatriotizma, čim se za direktora najvažnijeg javnog preduzeća dovodi čovek koji je pored Batočine prolazio samo krećući se ka autoputu Beograd – Niš, i čije će nas zadržavanje u Batočini verovatno skupo koštati kao i preduzeća i radnike čiji je rukovodilac do sada bio.
Batočina se voli ne na papiru, već radom, zalaganjem za interese svih građana, poštenim i odgovornim kadriranjem i upravljanjem finansijama, otvaranjem fabrika i dovođenjem investitora, što će Srpska napredna stranka uskoro na delu i dokazati.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu