Pojedini delovi grada sutra bez struje - iKragujevac


Vesti

Sutra bez struje:

-Zbog pregleda i ispitivanja trafostanice u vremenu od 09.00 do 14.00 sati, doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Male Pčelice,Kozujevo i Korićani 3.
-Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda i zamena odvodnika prenapona u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Donje Komarice i Resnik.
-Zbog puštanja u rad niskonaponskog bloka u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Korićani-Dedinje.
-Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 15.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Milutina Parezanović, Kralja Milutina-leva strana prema školi,Vršačka,Bihorska, Vojvodjanskih brigada i Vojvode Putnik od studentskog doma do Žitoprodukta.
-Zbog radova na podizanju armirano-betonskih stubova u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Dragoljuba Milovanović Bene-od Ozona desna strana.
-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.30 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije u ulici Braće Petković br.9 i deo ulice Stojana Protić.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biće odloženi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu