NEVEROVATNO: Odbornik ZZŠ godinama primao platu, a ni dan nije proveo na poslu!!! (FOTO) - iKragujevac


Vesti

U sklopu akcije Omladine stranke Zajedno za Šumadiju ''Gde rade lokalni funkcioneri'', portal iKragujevac, kao društveno odgovorni medij, rešio je da pomogne ovu akciju.

Istražujući ko od lokalnih funkcionera radi, gde i na koji način, počeli smo od Javno komunalnog preduzeća Gradska Čistoća.

Ovo JKP u prošlosti je bilo poznato po čestim štrajkovima zaposlenih, pa smo zato želeli da utvrdimo ko tamo radi, a ko ne.
U neposrednom razgovoru sa zaposlenima koji rade na najtežim poslovima: čišćenju grada, čišćenju ulica, pranju ulica, deponiji, saznali smo da je najveći broj onih koji ne rade ne među njima, već u administraciji.

Kako bismo ispitali navode njihovih kolega, pozabavili smo se pitanjem – ko su ti ljudi koji obavljaju administrativne poslove u JKP Čistoća.

Među službenicima JKP Čistoća pronašli smo ime, od ranije poznatog odbornika nekada vladajuće stranke Zajedno za Šumadiju, gospodina Dragana Dimitrijevića, medju prijateljima poznatijeg kao Pepac.

Raspitujući se kod njegovih kolega na kojim konkretno poslovima gospodin Dimitrijević radi, njegove kolege odgovaraju da ne znaju ko je gospodin Dimitrijević i da nisu upoznati sa time da on radi u tom preduzeću.

Da se ne radi o nekakvoj šali njegovih kolega, najbolje pokazuje i izjava direktora ovog preduzeća, gospodina Matića, izrečena na jednoj lokalnoj televiziji.

Nadamo se da će Omladina stranke Zajedno za Šumadiju iskoristiti ova saznanja i obavestiti gradonačelnika Kragujevca da odbornik stranke Zajedno za Šumadiju, gospodin Dragan Dimitrijević Pepac, iako se vodi kao zaposlen u JKP Čistoća Kragujevac, već godinama ne dolazi na posao! 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu