Kragujevac: Asfaltiranje Bregalničke ulice u toku - iKragujevac


Vesti

Radnici JKP ''Čistoća'' danas su asfaltirali deonicu od Sušičkog mosta do ukrštanja Balkanske i Bregalničke ulice, nakon čega se nastavljaju radovi na asfaltiranju Bregalničke u celoj dužini.

Član Gradskog veća za investicije Predrag Džajević rekao je da je danas počelo asfaltiranje Bregalničke i dela Balkanske koja će nakon današnjih radova, zajedno sa Orašačkom, biti ponovo otvorena za saobraćaj.

''Za desetak dana očekujemo kompletan završetak radova u Bregalničkoj i puštanje ulice u saobraćaj.Vrednost radova u ukupnoj dužini od oko 500 metara, u ove tri ulice, je oko sedam miliona dinara'', rekao je Džajević, i dodao da su građani Bregalničke dugo čekali na rekonstrukciju ulice koja je bila u jako lošem stanju i da očekuje da će nakon završetka radova oni biti zadovoljni.

U ranijem periodu u Bregalničkoj ulici rekonstruisana je vodovodna i kanalizaciona mreža za šta je bilo izdvojeno 18,5 miliona dinara.

Nadzor nad radovima u Bregalničkoj obavlja Gradska uprava za investicije a završetak asfaltiranja se očekuje polovinom meseca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu