SKANDAL: Estradni umetnik razbio dva auta Elektrošumadije! (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Para je malo a kradljivaca struje mnogo. Ipak, manje je iznenađenje kada struju ukrade neko siromašan, nego kada saznate da se ovom nezakonitom radnjom bavi jedan od ovdašnjih estradnih umetnika. Kako saznajemo, dva službena automobila Elektrošumadije su nastradala ,a malo je falilo da i službenici dobiju batine! 

Estradni umetnik S.B., rođen 1955. godine idejni je tvorac mnogih manifestacija kao i poznatih narodnih pesama koje su izvodili istaknuti narodni pevači širom Srbije. U periodu od 1981. do 2012. je izdao devet albuma.

Kako iKragujevac saznaje, skandal se dogodio proteklih dana u popodnevnim satima kada su službenici Elektrošumadije posetili dotičnog S.B. sa namerom da mu isključe struju jer, nezvanično, gospodin je nije plaćao.

Estradni umetnik je ''srdačno'' dočekao zaposlene u Elektrošumadiji i tom prilikom razbio šofešajbne na čak dva službena automobila Elektrošumadije i tom prilikom napravio veću materijalnu štetu. 

Nezvanično saznajemo da je malo falilo da dođe i do fizičkog obračuna a poznato nam je da sekira korišćicena kao oruđe koje je gospodin koristio prilikom razbijanja automobila, s obzirom na to da su oštećenja gotovo identičnog izgleda.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu