FCA - Stari automobil za novi - iKragujevac


Vesti

Od početka meseca, od kako je kompanija "Krajsler Fiat automobili Srbija" pokrenula akciju u okviru koje vozila starija od 20 godina mogu da se recikliraju i vozači tako ostvare popust za kupovinu novog auta, u Centru za reciklažu u Železniku reciklirano je više od 30 starih automobila.

Ovlašćeni dileri Fiata za prodaju automobila kažu da da su i više nego zadovoljni i da je primetno veće interesovanje za reciklažu i kupovinu novog vozila. Najveće interesovanje vlada za kupovinu "Fiata 500 L".

Kompanija "Krajsler Fiat automobili Srbija" pokrenula je početkom meseca prodajnu akciju u okviru koje vozila stara više od 20 godina mogu da se recikliraju i tako ostvari popust za kupovinu novog "fiata" ili "krajslera", u vrednosti do 2.500 evra.

Popust za kupovinu vozila obezbedila je fabrika "Fiat" iz Kragujevca, koja je za kupce pripremila i beskamatno finansiranje do 9.000 evra, koje daje on kao proizvođač i ne ide preko komercijalnih banaka.

Što se tiče popusta, ako se kupac opredeli za "fiat 500 l pop", koji košta 12.900 evra, i za to da automobil star 20 godina u reciklažu, može dobiti popust od 2.500 evra.

Ako je auto star od 15 do 20 godina, taj popust je 2.000 evra, za keš je popust 1.000 evra, a ako uz to imate automobil polovan, a nije za uništavanje, i ako ga dajete "Fiatu" ili njegovom dileru dobijate još 1.500 evra podsticaja na njegovu tržišnu cenu, objasnili su ranije predstavnici Fiata.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu