Kragujevačkom „Fijatu“ uručena Povelja „28. april“ - iKragujevac


Vesti

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Uprava za bezbednost i zdravlje na radu uručili kompaniji „Fijat-Krajsler automobili Srbija“ Povelju „28. april“. 

Ovo nacionalno priznanje dodeljuje se u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, povodom obeležavanja svetskog Dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji, 28. aprila. Nacionalna priznanja za doprinos, rezultate i zasluge postignute u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu dodeljuju Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Uprava za bezbednost i zdravlje na radu. 

Priznanje je u ime kompanije preuzeo Frančesko Čanča, direktor fabrike „Fijat-Krajsler automobili Srbija“.
U skladu sa poslovnom politikom FCA u svim zemljama u kojima posluje,

Kako kažu u kragujevačkoj fabrici, standardi i procedure za održavanje bezbednosti na radu veoma su strogi, u skladu sa poslovnom politikom „Fijat-Krajsler automobila“, a bezbednost i zdravlje zaposlenih na radnom mestu jedan su od najvažnijih prioriteta kompanije. Proizvodnja motornih vozila je izuzetno složen proces zbog čega se bezbednosti zaposlenih na radnom mestu pridaje posebna pažnja. Imajući sve to u vidu, zajedno sa upotrebom standarda Proizvodnje svetske klase (WCM), koja je veoma uspešno primenjena, uključivanjem zaposlenih na svim nivoima i usklađenošću sa lokalnim zakonodavstvom, „Fijat-Krajsler automobili Srbija“ je ostvarila značajna unapređenja u bezbednosti i zdravlju na radu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu