CENTAR KRAGUJEVCA-DIVLJI ZAPAD: Noćas razbijen izlog u Karadjordjevoj! [FOTO] - iKragujevac


Vesti

Noćas je Kragujevac podsećao na Divlji Zapad! Gotovo istovremeno sa pucnjavom o kojoj smo pisali, oko tri časa iza ponoći, još jedan nemili dogadjaj, ovog puta u Karađorđevoj ulici! 

Kako iKragujevac saznaje, reč je o radnji ''Maja rukotvorine'' smeštenoj u lokalu u ulici Karađorđeva br.44, u najužem centru grada.

Izlog je, što možete videti na fotografijama, razbijen. Reč je o duplom staklu površine oko 3m2, što će, prema proceni, koštati vlasnika oko stotinu evra.

Međutim, nije to najgore u celoj situaciji. Kako tvrde ostali vlasnici lokala u okolini, ovo nije prvi slučaj razbojništva i neretko se dešava da počinioci ne budu pronadjeni. 

Ovaj dogadjaj su primetile komšije te obavestile vlasnika, medjutim, kako saznajemo, niko nije uspeo da vidi o kome je reč.

S obzirom na to da postoje kamere lokala pored oštećenog, nadamo se da će uz pomoć snimaka uspeti da se dodje do počinilaca.

Ceo slučaj je prijavljen PU Kragujevac jutros u devet časova a čiji su pripadnici došli na teren oko sat vremena posle toga. 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu