KG: FIAT donirao 5. 000 evra Centru za onkologiju - iKragujevac


Vesti

Kompanija Fiat automobili Srbija predstojeći praznik Međunarodni dan žena obeležila je danas humanitarno, uručivanjem donacije u vrednosti od 5.000 evra Centru za onkologiju i radiologiju u Kragujevcu. 

"Ovu vrednu donaciju uručili smo značajnoj instituciji u Kragujevcu, na predlog žena zaposlenih u Fiatu, koje su putem glasanja odlučile kome će biti uručena", rekao je direktor te fabrike Frančesko Ćanća.

Zahvaljujući na donaciji, zamenik direktora Kliničkog centra Goran Babić rekao je da je gest vredan pažnje zato što se mislilo o najtežim bolesnicima.

On je dodao da će donacija na pravi način biti upotrebljena, sa ciljem da se teškim bolesnicima olakšaju dani.

Uručivanju donacije prisustvovalo je 30-tak žena zaposlenih u kompaniji FAS, a tom prilikom pročitana je i čestitka generalnog direktora te kompanije Silvije Verneti koju je uputila ženama povodom predstojećeg Dana žena.

"Želela bih da izrazim veliko zadovoljstvo jer su žene u našoj kompaniji po prvi put učestvovale u realizaciji donacije u korist Centra za onkologiju i radiologiju. Time smo dokazali da žene u FAS-u pružaju neprocenjiv doprinos ne samo našoj kompaniji već i čitavoj zajednici", rekla je Verneti.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu