Kragujevac: JKP "Čistoća" ucenjuje grad - iKragujevac


Vesti

Nakon poziva gradonačelnika Radomira Nikolića preko 20 opština i gradova se odazvao akciji i poslalo kamione za čišćenje smeća u Kragujevac, kako bi se sprečila opasnost od širenja zaraznih bolesti, pojave štetočina i ugrožavanja zdravlja ljudi. Međutim "radnici" JKP "Čistoće" pokušavaju da sabotiraju ovu akciju blokiranjem kamiona.

Poslata pomoć iz drugih opština i gradova umesto na dobrodošlicu naišla je na neprijateljstvo od strane "radnika" JKP "Čistoća". Da Veroljub Stevanović i posle smene sve napore ulaže u uništavanje grada najbolje pokazuje ponašanje njegovih kadrova zaposlenih u ovom javno komunalnom preduzeću.

Osim što su blokirali deponiju, kako očišćeno smeće ne bi moglo da se dovozi, oni su po dolasku 10 kamiona, u krug javno komunalnog preduzeća "Čistoća", blokirali i zaplenili te kamione kako bi ih sprečili da očiste ulice Kragujevca od smeća.

Takvo ponašanje partijaša iako nailazi na osudu i ne bi trebalo nikoga da začudi, ako je za poverovati zaposlenima iz "Čistoće" i građanima Kragujevca ti "radnici" "Čistoće" su isti oni koji su u tom preduzeću fiktivno bivali zaposleni za vreme Verkove vladavine gradom, koji nikada ništa nisu radili i koji su kao "tasteri" čekali znak svog partijskog šefa kada da počnu sa opstrukcijom.

I dok je gradonacelnik Nikolić našao načina da očisti grad i spreči pojavu zaraza usled smeća, bivši gradonačelnik Veroljub Stevanović naredio je svojim kadrovima nered i haos, blokadu deponije i kamiona pridošlih u pomoć.

Da li će Kragujevac postati Napulj, kada je bio Napulj bio toliko zatrpan smećem da je morala vojska da pomogne gradu. Mafija je kontrolisala iznošenje smeća pa se grad Napulj našao u bezizlaznoj situaciji. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu