"Novogodišnji dan“ u FAS-u za zaposlene i njihove porodice - iKragujevac


Vesti

U krugu fabrike FAS u Kragujevcu različitim zabavnim aktivnostima obeležen je "Novogodišnji dan“ i podeljeni pokloni deci zaposlenih.

U duhu predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, u krugu kragujevačke fabrike Fiat Automobili Srbija (FAS), održana je celodnevna manifestacija za sve zaposlene i njihove porodice pod nazivom "Novogodišnji dan“.

Tom prilikom organizovana su dva koncerta, dok su najmlađi imali prilike da uživaju u različitim zabavnim sadržajima. Za decu zaposlenih do 10 godina starosti FAS je pripremio 1.700 novogodišnjih paketića, koje su deci uručila tri Deda Mraza.

Direktor fabrike FIAT Automobili Srbija Frančesko Čanča (Francesco Ciancia), poželeo je svim zaposlenima i njihovim porodicama srećne predstojeće praznike, i naveo da je želja FAS-a bila da okupe ljude i njihove porodice i da zajedno proslave veoma uspešnu godinu. Takođe je dodao da godinama unazad FAS brine ne samo o zaposlenima, već i o njihovim porodicama, i da visoko vrednuje svoje ljude kao jednu od svojih najvećih snaga i prednosti.

U okviru Novogodišnjeg dana za najmlađe su upriličeni različiti zabavni sadržaji, dečija diskoteka, tobogani, igraonice, iscrtavanje lica, mađionicari, klovnovi i ostalo.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu