MILENIĆ: Čeda je Vučićeva ulizica - iKragujevac


Vesti

Oni koji nisu bili za moju smenu, nisu ni pristupili glasanju, već odbornici okupljeni oko inicijative SNS-a, a tu računam i odbornike LDP-a. Inače, niko od tih odbornika nije glasao protiv moje smene, svi su bili za. Dva listića su bila nevažeća i to samo zbog toga što su na pitanje da li ste za razrešenje predsednika SG Kragujevca, ispod koga su ponuđena dva odgovora - “za” i “protiv”, zaokružili “za” u samom pitanju umesto u ponuđenim odgovorima.

Ne znam da li LDP svoje odbornike ubraja u ove nepismene?! Ako ubraja, činjenice ukazuje da je pored to dvoje jedan sigurno glasao za moju smenu - navodi Milenić.

Iako iz centrale LDP-a i dalje tvrde da njihova tri odbornika nisu podržala smenu čelnika Kragujevca, kao i da neće ući u vlast sa naprednjacima, Saša Milenić, sada već bivši predsednik Skupštine grada Kragujevca, tvrdi da su liberali glasali za njegovo razrešenje.

Centrala LDP-a, misleći da su ljudi iz ZZŠ-a seljačići, želi da to prebaci na njihov Gradski odbor, a zapravo je Čedomir Jovanović ulizica Aleksandra Vučića. LDP ne postoji i to je samo jedna od demokratskih sekcija SNS-a Milenić, ističući da je to njegov lični stav.
U LDP-u su juče kazali za naš list da njihovi odbornici nisu glasali za smenu gradske vlasti, ali i dalje tvrde da ostaju u opoziciji.

Izvor: ALO

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu