Večeras humanitarna žurka za kragujevačkog Forrest Gump-a - iKragujevac


Vesti

U subotu 25. oktobra u 22 časa, u kafe –baru “Umetnički kutak” u ulici Crveno barjače broj 7, biće organizovana humanitarna žurka, na kojoj će se prikupljati novac, garderoba, sportska oprema i sredstva za higijenu, za Đorđević Milutina – Mićka.

Većina Kragujevčana Milutina zove „kragujevački Forest Gamp“, jer poput glavnog lika iz poznatog filma svakodnevno, sa širokim osmehom na licu pretrči veći deo grada, svim ulicama i stazama. Svi su se za njega ipak najviše zainteresovali nedavno, kada je u iznošenim, davno pohabanim patikama i pantalonama umesto sportske opreme, istrčao Kragujevački polumaraton. Tako su Kragujevčani, kao dobri sugrađani rešili da se okupe i da mu pomognu da kupi kvalitetniju opremu za trčanje.

Pozivamo sve građane dobre volje da u subotu posete „Umetnički kutak“ sa bilo kakvim prilogom za Mićka. Ideja je da doniramo, ko koliko i šta može, novac ili opremu i sredstva za higijenu, a sve će se prikupljati u kafeu u kome će se za dobar provod te večeri pobrinuti DJ Goran(che) i „Petrovity Yugoslavia“.  

GTO        

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu