Oprez u saobraćaju zbog nevremena - iKragujevac


Vesti

Apel svim učesnicima u saobraćaju da danas, zbog obilnijih padavina i pljuskova praćenim jakim vetrom na području zapadne i jugozapadne Srbije budu oprezni i da poštuju ograničenje brzine i postojeću signalizaciju, dalo je javno preduzeće "Putevi Srbije". 

Hidrometeorološki zavod Srbije najavio je da se danas i sutra, 23. oktobra, na području južne, istočne i severoistočne Srbije očekuju vremenske nepogode.

Putevi Srbije u saopštenju apeluju na vozače da i sutra budu oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Magla je prisutna i smanjuje vidljivost po kotlinama i duž rečnih tokova, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Zbog radova je zatvorena naplatna stanica "Smederevo".

Do 23. oktobra, od 07.00 do 17.00, izvodiće se radovi na održavanju dela auto-puta E-75, od petlje "Vrčin" do petlje "Mali Požarevac", u smeru Beograd-Niš.

Radovi se izvode u oba smera i na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75) kroz Beograd, od mosta Gazela do naplatne rampe "Bubanj Potok" do 29. oktobra.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu