ZZŠ povukla inicijativu za vanrednu skupstinu - iKragujevac


Vesti

Kako iKragujevac saznaje, Zajedno za Šumadiju je povukla inicijativu za vanrednu skupštinu!

Trenutno su se u skupštinskoj proceduri nalazila dva zahteva za sazivanje sednice po redovnom postupku. Najpre su zahtev podneli odbornici ZZŠ koji žele da izglasaju poverenje gradonačelniku Kragujevca, dok odbornici okupljeni oko SNS traže razrešenje predsednika i zamenika predsednika Skupštine i izbor novih čelnika Grada.

Milenić je u izjavi Tanjugu rekao da će se u ponedeljak 20. oktobra sastati sa šefovima svih odborničkih grupa u kragujevačkoj Skupštini, posle čega će biti poznato kada će biti održana sednica Skupštine koju su zatražila 44 odbornika okupljena oko SNS.

Prema rečima Milenića, Zajedno za Šumadiju i LDP su inicijativu povukli juče pred kraj radnog vremena, uz obrazloženje da je, kako je rekao, suvišna, jer je njihova ideja bila da profunkcioniše gradski parlament.

Po saznanjima iKragujevca u redovima stranke Zajedno za Šumadiju je zavladala panika,pa je krenulo masovno udomovljavanje svih "zaslužnih" kadrova. Trenutno je JKP Kragujevački Vodovod pod najvećim jurišom ZZŠ kadrovika,gde se naveliko podiže broj zaposlenih sa preko 800. zaposlenih.

Rašomonijada opstanka na vlasti u Kragujevcu se nastavlja do samog kraja. Epilog ćemo ugledati na kraju sledeće nedelje. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu