SKANDAL:Od direktora Sajma do ‘’pripravnika’’ u Vodovodu?! - iKragujevac


Vesti

Da posla za podobne ima na pretek i da iznenadjenjima u Kragujevcu nema kraja pokazuje najnovija informacija do koje smo došli, a tiče se direktora ‘’Šumadija Sajma’’, skandal-majstora i novopečenog zaposlenog u ‘’Vodovodu’’. Da,da, dobro ste čuli. Naime, jutros su sa početkom novog radnog dana, zaposleni u ‘’Vodovodu’’ dobili nove kolege. Ivicu Samailovića i njegovu suprugu. 

Poznat kragujevačkoj javnosti pre svega po konfliktima, Samailović je ponovo uspeo da nas zaintriga, kako i iz kojih razloga je od bolne tačke Veroljuba Stevanovića i direktora Šumadija sajma postao Ćetkov ‘’mlađi referent’’, pritom udomivši i svoju suprugu? 

Podsećamo da je Ivica Samailović bio predmet sukoba između Veroljuba Stevanovića i PU u Kragujevcu. Oktobra 2012. godine su predstavljena dva snimka tuče u kojoj je Samailović učesnik, i održana neobično „emotivna“ konferencija za novinare stranke "Zajedno za Šumadiju". Tada je Veroljub Stevanović u emotivnom nastupu osuo žestoke kritike na račun pojedinaca iz policije, nazivajući ih i „zločincima i krvnicima“. 

Najnovija situacija se vezuje za novo radno mesto Ivice Samailovića i njegove supruge. Reč je, kako saznajemo, o angažmanu supružnika u JKP ‘’Vodovod’’, a to je verovatno posledica zbrinjavanja ljudi kojima je još uvek aktuelni gradonačelnik privržen, kako ne bi bili smenjeni sa pozicija gde rade sve osim da kvalitetno obavljaju posao, u šta se uveravamo iz njihovih postupaka. Međutim, nepoznanica nam je na kojoj poziciji su zaposleni, s obzirom na to da je u pitanju stalno zaposlenje a javna preduzeća krcata partijskim kadrovima stranke Zajedno za Šumadiju...A kako se od direktora Šumadija sajma postaje ‘’pripravnik’’ u ‘’Vodovodu’’? Mi ne znamo ali pogađajte ko zna… 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu